Loading...

Over

Ethos

Ons doel is om pluimvee te beschermen tegen roofdieren en de eigenaars gemoedsrust te geven. Dit doen wij door het creëren van innovatieve producten van hoge kwaliteit die handgemaakt worden in het VK en door het bieden van een uitstekende klantenservice.

Download Our Brochure

De ChickenGuard Familie

Maak kennis met de mensen die van ChickenGuard een kakelend succes maken.

Hoe het allemaal begon

Hear from Ben in person (kind of!) about how ChickenGuard began

Hoi, ik ben Ben.

Fijn dat u interesse toont in ChickenGuard, Ik zal u er iets meer over vertellen.
Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik een schare kippen cadeau van mijn moeder. Zonder enige ervaring op het gebied van kippen of veeteelt en in het bijzonder hoe ik ze een veilige nachtrust kon garanderen, werd ik al snel het slachtoffer van Meneer de Vos en verloor ik helaas een deel van mijn dieren.
Ik was van slag maar besloot vastberaden op zoek te gaan naar een manier waarop ik de veiligheid van de overgebleven kippen kon waarborgen. Aan de keukentafel kwam ik op het idee van de ChickenGuard©, automatische deuropener voor kippenhokken. ChickenGuard is nu een onmisbaar item voor alle kippeneigenaren. De toestellen worden intussen al in 44 landen verkocht.
Hierdoor krijgt u de vrijheid om ‘s avonds weg te kunnen gaan voordat de kippen op stok gaan, en kunt u ‘s ochtends nog even in bed blijven liggen terwijl de kippen al op zijn. De automatische deur beschermt uw kippen tegen vossen en andere roofdieren, zonder dat u er ook maar een vinger hoeft naar uit te steken.
Ondanks het feit dat we bij ChickenGuard© steeds nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen en ontwerpen, houden we ook van ouderwetse waarden en normen. Daarom wordt elke installatie met de hand in elkaar gezet in onze fabriek in het VK en krijgt u bij een telefoontje naar onze interne klantenservice een echt persoon te spreken. Er is een hele weg afgelegd vanaf mijn keukentafel tot aan onze fabriek met basis in Cambridge.
Walt Disney zei ooit: “We blijven vooruit gaan en openen nieuwe deuren…“, maar hier bij ChickenGuard© zorgen we dat de deuren voor u geopend en gesloten worden, zodat we de veiligheid van uw kipjes kunnen waarborgen. Wij weten hoe belangrijk uw kippen voor u zijn en dat is ook van groot belang voor ons.
We gebruiken cookies om zeker te zijn dat u de beste ervaring zal hebben met onze website en hiertoe volgen we je bezoek anoniem op. Indien je deze website verder gebruikt nemen wij aan dat u hier akkoord mee gaat.