Loading...

Wat zit er in de doos

what's in the box

Gefeliciteerd, uw keuze om eens te kunnen uitslapen en een Chickenguard© toestel te bestellen was een goed idee. Een goede beslissing!

Click To Find Out

Click below to see a visual representation of what comes in each box

more info

  • Als u uw huidige deur wilt gebruiken, koop dan gewoon het toestel van uw keuze.
  • I Als u ook een deurset nodig heeft , dan kunt u een van onze Combipakketten aanschaffen.
  • De toestellen worden geleverd met een touw van ongeveer 1 meter, maar denkt u mogelijk wat meer nodig te hebben vermeld dit dan bij uw bestelling. Dan geven wij het aan ons productieteam door en zij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet.

We weten allemaal hoe vervelend het is als uw nieuwste speeltje de melding bevat: ‘Batterijen niet inbegrepen‘. Dit is waarom

    4 x AA batterijen en 4 x montageschroeven bij de levering INBEGREPEN zijn!

De Chickenguard© installatie alles-in-één-oplossing is die compleet met touw en batterijen wordt geleverd. Bevestig het toestel aan uw hok, maak het touw vast aan uw bestaande deur, stel de timer in en dat is alles. U houdt genoeg tijd over voor andere dingen!
Indien nodig is een deurset apart verkrijgbaar in onze shop.

Mocht u accessoires nodig hebben zoals een katrollensysteem, zodat u uw toestel op een andere plek dan alleen recht boven de deur van het hok kunt monteren, kunt u deze ook in onze shop kopen.

Klik hier om voorbeelden van een opstelling met katrollen te zien.

Het is echt zeer eenvoudig. Nu kunt u genieten van het uitslapen ‘s ochtends of van uw avondje uit, omdat u weet dat uw kippen veilig binnen en buiten worden gelaten door uw ChickenGuard© installatie.

We gebruiken cookies om zeker te zijn dat u de beste ervaring zal hebben met onze website en hiertoe volgen we je bezoek anoniem op. Indien je deze website verder gebruikt nemen wij aan dat u hier akkoord mee gaat.